Akça ağaçlı Yulaf Ezmesi Kuru Erik ve Yaş Erik ile birlikte

Akça ağaçlı Yulaf Ezmesi Kuru Erik ve Yaş Erik ile birlikte

  • 1.5 kâse yağsız süt
  • 1.5 kâse çiğ yulaf
  • 1/4 kâse elma suyu ya da şarabı
  • 2 küçük erik, zarı ve çekirdeğiyle birlikte
  • Yarım kâse kuru erik, zarıyla birlikte
  • 1.5 çorba kaşığı saf akçaağaç şurubu
  • 1/8 çay kaşığı tarçın
  • 4 gram dilimlenmiş badem

Orta büyüklükte bir cezvede sütü kaynatın; yulaf katın ve 5 ila 8 dakika kaynatmaya devam edin ve birkaç kez karıştırın. Elma suyunu, sonra erikleri, kuru erikleri, bademleri ve akçaağaç şurubunu katın ve iyice kaynatın. Kâselerde servis yapın.

Sindirim Sistemi

Yulaf ve meyve, sindirim sisteminizin rahat çalışmasını sağlayan lifleri içerir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.